Ervaringen van gebruikers

Ervaringen van gebruikers

Cliënt 1:

Prostaatkanker: Ik wil graag 4 pakken van 250 gram bestellen of andere verpakking indien niet voorradig (mijn psa zakte van 18 naar 3,5!!)

Cliënt 2:

Iemand met darmkanker: Mijn kankerstofje is minder geworden. Vanzelfsprekend ga ik door met de thee.

Cliënt 3:

Iemand met borstkanker en uitzaaiingen naar de longen, in het verleden behandeld met hormoonpreparaten en bestralingen, schreef: Ik heb beloofd om de uitslag van de CT scan en bloed uitslagen aan jullie te laten weten. Vanmorgen van mijn oncoloog in het ziekenhuis gehoord dat mijn kankermarkers nog nooit zo laag zijn geweest; was vorig jaar om deze tijd 40 en nu 13 . Mijn bloed heeft er ook nog nooit zo goed uitgezien. Denk toch dat de thee er mee te maken heeft.

Cliënt 4:

De naam is MDS hetgeen staat voor Myelodysplastisch Syndroom. Een stoornis van de aanmaak in  het beenmerg van de rode bloedcellen. Een leukemie soort, wat ineens veranderen kan in acute leukemie. Mijn behandeling is gekozen voor Epo injecties. Wat goed werkt tot op heden. Je hoort mij juichen en nu met de thee erbij en de resultaten van nier en leverfunktie verbetering. Het effect juist na een half jaar deze thee gebruikend kan toch geen toeval zijn.

Cliënt 5:

Tot nu toe ben ik heel tevreden met de katupila thee. Ik voel me heel goed en heb goede hoop dat ook de PSA waarde niet meer stijgt en hopelijk zelfs zal dalen. Mijn enige getalsmatige terugkoppeling heb ik gekregen toen ik de thee 1 maand gebruikte. De PSA was slechts verdubbeld in drie maanden, terwijl daarvoor twee keer de PSA met een factor 4 per kwartaal was toegenomen. Ik vind dit te prematuur om het aan de thee toe te schrijven, maar stiekem hoop ik daar natuurlijk wel op. Half januari heb ik weer een controle en hoop dan op “spectaculair”  resultaat.
Ik zal u dat zeker laten weten en vanzelfsprekend kunt u die gegevens gebruiken op uw website. Hoe meer mensen hier van kunnen profiteren (er vanuit gaande dat de resultaten positief zijn), hoe beter. Ik heb een vijftal mensen in mijn omgeving die prostaatkanker of een andere kanker hebben uw website gestuurd. Of zij de thee zijn gaan gebruiken weet ik niet, maar de reacties waren steeds positief.

Cliënt 6:

Het is moeilijk om een effect van de thee aan te geven.
Ben de thee gaan gebruiken voordat ik geopereerd ben.
Inmiddels (6 oktober ) is mijn prostaat verwijderd.
De PSA zal als het goed gegaan is 0 moeten worden.
Dit zal in februari gecontroleerd worden.
In mijn situatie is er geen vergelijking mogelijk voor en na gebruik.

Cliënt 7:

Hoi Tineke, tuurlijk doe ik mee. Er is net bloed geprikt. Woensdag hoor ik de uitslag.
Ik heb vooralsnog geen gezondheidsproblemen. Ik doe mee op basis van voorkomen is beter dan genezen. Kijken of de waarden anders zijn komen te liggen. Ik laat het je weten.
Ik fronste wel even toen jullie schreven: af en toe niet gebruiken en je nier/leverfuncties even na laten kijken. Waarom? Ik drink de thee juist in de morgen om het systeem schoon te spoelen.

Cliënt 8:

De thee helpt echt, psa was wat naar beneden, wij waren gister bij de controle heel happy. Hoe kom ik voor 4 december nog aan een  nieuw zakje, wij gaan op 4 december voor een maand naar Cyprus en ik wil niet zonder komen te zitten.

 Cliënt 9:

We kunnen er niets over zeggen omdat mijn man de thee combineert met een intermittent behandeling met hormonen. Op dit moment staat zijn PSA weer heel laag , maar hoofdoorzaak is dat hij na een periode van 9 maanden geen hormonen, nu weer wel hormonen krijgt.
Hij is ondertussen gevallen -heeft 2 ribben gebroken, krijgt zware pijnstillers waar hij misselijk van wordt, hij drinkt nu al 6 weken de thee niet.  Dus ik durf er geen uitspraken over te doen.

Cliënt 10:

Hallo Tineke, helaas zijn mijn man en ik geen theegebruikers op dit moment. Ik ben nog steeds via Jola bezig met andere drankjes. Zodra ik daar mee klaar ben ga ik de thee weer drinken.
Wil je mijn reactie nog even tegoed houden?

Cliënt 11:

Ik had weer een goede uitslag. Helaas heb ik geen ijkpunt, omdat ik er voor gekozen heb geen scans te laten maken, maar alleen bloed te laten prikken en volgens de internist kun je daaraan niet zien wat de thee doet.
Vooralsnog is het bloedbeeld prima, dus blijf ik gewoon doorgaan met de thee.

Cliënt 12:

Deze week hoorde ik het resultaat van een “bloedprik”. De PSA is de afgelopen 5 maanden verdubbeld. De 6 maanden daarvoor ook.  (Van 1,6 – 3,6 – 6,3) Een verdubbeling in 6 maanden als je niets doet is standaard. Ik denk dat ik sedert  ongeveer 20 september de thee heb gebruikt, vanaf dat moment heel precies 2 keer per dag. Het resultaat is dus wel teleurstellend. Het zal niet erger geworden zijn, maar ook niet positief.
Positief is alleen dat de thee best lekker is.

Cliënt 12: UPDATE: 

Ik ben ‘recidivist’ en was daarom nog onder controle.
Voordat ik de thee ging drinken ging de PSA in december 2014 van 0,27 naar 3,6 in juli 2015.
In augustus 2015 ben ik gestart met het drinken van de thee.
Vanaf dat moment is de PSA doorgestegen tot 10 in april 2017, maar daarna is de PSA gedaald naar de volgende waarden: 5,7 (aug.) , 5,1 (sept.) en in december 2017 2,3.
De uroloog was zeer verbaasd en alle andere metingen leverden geen bijzonderheden op.

Cliënt 12: UPDATE:  22 januari 2019

februari 2018: 2,1 ; mei 2018: 1,4 ; september 2018: 1,5 ; november 2018: 1,8.
Deze cliënt gebruikt geen enkel medicijn. Er zijn ook andere onderzoeken geweest, maar die hebben niets bijzonders laten zien. Zijn oncoloog vindt dit een bijzonder feit.

Cliënt 13:

Hieronder treffen jullie de 7 meest recente metingen van mijn PSA aan:
·         16,0 op 30 september 2015;
·         15,3 op 6 januari 2016;
·         24,9 op 29 maart 2016;
·         14,0 op 26 augustus 2016;
·         21,0 op 8 november 2016;
De “thee” ben ik met ingang van 01-12-2016 gaan drinken (volgens mij) en doe dit nog vrijwel dagelijks.
·         16,4 op 11 januari 2017 en
·         14,3 op 12 mei 2017.
Na de PSA-sprong van 29 maart 2016 zijn er 2 MRI-scans gemaakt, welke geen ander beeld opleverden dan eerder gemaakte scans.

Cliënt 14:

Een cliënt met het Myelodysplastisch Syndroom (MSD). Een stoornis van de aanmaak in  het beenmerg van de rode bloedcellen. Een leukemie soort, dat ineens veranderen kan in acute leukemie.

Even laten weten. Werd net gebeld door de oncoloog en hematoloog, dat mijn bloedwaarden heel goed zijn. Lever en nier heel goed! Echt verbeterd sinds lange tijd. Ook witte bloedlichaampjes en plaatjes goed en goed HB-gehalte. Lever en nier dank ik echt aan de thee, want sinds sept jl ( start van de thee) is dit verbeterd. Geweldig. Fijn, hè!
Voor mijn behandeling is gekozen voor Epo injecties. Wat goed werkt tot op heden.
Je hoort mij juichen en nu met de thee erbij en verbetering van de resultaten van nier- en leverfunktie.
Het effect juist na een half jaar deze thee gebruikend kan toch geen toeval zijn.

Cliënt 15:

“Vandaag kregen we het goede bericht dat de PSA van mijn man binnen 4 maanden van 8,2 naar 4,1 is gedaald. Fantastisch!”

Bestel het product